Een One-Stop-Shopping bedrijf voor politici bij de uitoefening van hun ambt, het streven naar een ambt of een hoger ambt.

Communicatie, Marketing & PR

De campagne start vandaag.

In 2018 zullen de politieke campagnes er anders uitzien dan pakweg 6 jaar geleden. Niet alleen is er een evolutie in de tools binnen sociale media en internet in het algemeen, er is de mobiele evolutie en last but not least, is 2018 de eerste campagne waar publiciteit via sociale media en internet toegestaan is.

Laat u daarom professioneel adviseren en begeleiden en maak vrijblijvend een afspraak. Informatie is gratis en kennis is macht.

BEL OF E-MAIL

GSM: 0489/ 35 17 48 

E-mail: ignace@bfelt.be

Communicatie/Marketing

Communicatie is voor elke job en voor de verkoop van elk product belangrijk.

Als politicus is dit dubbel belangrijk, je moet immers niet alleen uw ideeën en/of uw beleid verkopen, maar ook jezelf. Een politicus moet van zich laten horen en zorgen dat hij gehoord wordt.

Doch belangrijker is om begrepen te worden. Het is daarom belangrijk u te laten begeleiden door experten ter zake. B.felt levert expertise op vlak van:

 • Teksten
  B.felt schrijft uw persartikels, columns, webteksten, speeches, ideologische of beleidsboeken, lokale politieke magazines (ontwerp, creatie, teksten, bedeling), e-mailmarketing, sms – campagnes….
 • Sociale media
  B.felt verzorgt de opmaak en opvolging van uw sociale media (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, …)
 • Website
  B.felt verzorgt uw website van design tot inhoud en opvolging.
 • Apps
  Mobiele applicaties zijn hip en in, maar ook een efficiënte moderne manier van communiceren die voor politici onontbeerlijk wordt.

P.R./Imagebuilding

P.R of het onderhouden van publieke relaties bestaat erin uw imago op te bouwen en te onderhouden. Het is zonder enige twijfel de belangrijkste electorale tool die ter beschikking staat van een politicus. Daarom is het vreemd vast te stellen dat heel veel politici net dit onderdeel van hun job verwaarlozen en hun beloop laten.

B.felt begeleidt u op vlak van:

 • Crisismanagement.
 • Imagebuilding via electoraatsanalyse.