Een One-Stop-Shopping bedrijf voor politici bij de uitoefening van hun ambt, het streven naar een ambt of een hoger ambt.

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

[mp_image id=”327″ size=”full” link_type=”custom_url” link=”#” target=”false” align=”left”]

[/mp_span]

[/mp_row]

[mp_row]

[mp_span col=”11″]

[mp_image id=”189″ size=”full” link_type=”custom_url” link=”#” target=”false” align=”center”]

[/mp_span]

[mp_span col=”1″]

[mp_heading]

 

[/mp_heading]

[/mp_span]

[/mp_row]

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

[mp_text]

Spreken in publiek – Dat kan je leren.

Karel Deruwe gekend van onder meer de Familie, Thuis, Ella, Danni Lowinski, Vonnis, Vermist, Cordon..enz. Is niet alleen acteur maar ook een internationaal gewaardeerd docent retoriek.

Geloofwaardigheid is wat elke spreker nastreeft. Overtuigend spreken voedt immers de verbeeldingskracht en de magie van wat dieper reikt dan het tastbare.  Op een vlotte en bereikbare manier leert acteur Karel Deruwe U de kunst van het spreken.

Je weet dat je als politicus publiekelijke ensembles moet toespreken.  Het zijn voor sommigen steeds wederkerende stressvolle momenten.  Uitstellen tot het laatste ogenblik, klamme handjeshartkloppingen, droge mond, jezelf afvragen waarom dit toch nodig is, The King’s Speech wordt bangelijk herkenbaar…

Spreken in publiek is een techniek. Die kan je leren. Om vlot in publiek, op een vergadering of tijdens een persoonlijk overleg te spreken, zijn goed en degelijk taalgebruik, betekenisvol vocabularium én het aanwenden van grammaticale volzinnen absolute sleutelbegrippen. 

Een betrouwbare structuur en inhoud in combinatie met vertrouwen en overtuiging zijn bovendien basisbehoeften om onze angsten te overwinnen. 

Voeg daar de kunst van de adembeheersing aan toe en je bent klaar voor het bewust en ontspannen spreken.

Karel Deruwe bouwde in het spreken in publiek vanuit het acteren een brede ervaring op. Voor een kunstenaar in het Theater, op de Televisie en in Film, is spreken even belangrijk als luisteren.  Als trainer en coach voor de BBC-Telenet Public Speaking Awards kan Karel Deruwe bogen op een Internationale erkenning op gebied van Spreken in Publiek. Luisteren is hierbij een noodzakelijk onderdeel.  Karel Deruwe is ook projectleider Drama aan de Erasmus Hogeschool Brussel.   Daarnaast heeft hij ook een grote expertise opgebouwd in bedrijven als BP, Unizo, Delhaize, Shell, Q8, AVI, Mivalti  e.v.a.   

Bfelt biedt u privé-trainingen aan bestaande uit drie sessies van drie tot vier uur.  Zij worden, indien u dat wenst, op voor u vertrouwd terrein gebracht. Deze opleiding en begeleiding gebeurt tweetalig Nederlands en Engels.

Prijs per sessie 300 € excl. reiskosten en BTW.

 

[/mp_text]

[/mp_span]

[/mp_row]